Skip to main content

Praktiske informationer

Find de praktiske informationer som berører dig som lejer her

Døgnservice

Det er muligt at komme i kontakt med Illuut A/S i alle døgnets 24 timer på tlf. 34 35 40. 
I dagtimerne er det Agerskov Consulting, som besvarer henvendelser. Om aftenen, om natten og i weekender/helligdage er det Matt Security, som besvarer henvendelser.

Gebyrer

Vi tager gebyr for følgende opgaver:
Venteliste til bolig, ønskeflytning og boliggaranti – 100 kr.
Rykkerskrivelse – 150 kr.
Ophævelse af lejemål eller annullering af denne – 250 kr.
Oprettelsesgebyr for afdragsordning – 500 kr.
Afdrag, månedlig gebyr  – 50 kr.
Boligbytning – 250 kr.
Ny nøglebrik  – 100 kr.

Forsikring

Illuut A/S har tegnet husejerforsikring, som dækker rør- og sanitetsskader, brand- og anden bygningsbeskadigelse.

I tilfælde af skader i boligen i et omfang der gør, at lejligheden ikke er beboelig i en periode, er det lejeren der er selv skal finde og betale for genhusning. Genhusning er med i lejerens indboforsikring.

Lejere opfordres til at tegne indboforsikring, idet Illuut A/S ikke erstatter lejers møbler og personlige ejendele i tilfælde af brand, vandskade eller lign.

Låsesystem

I alle Illuut A/S’s etageejendomme anvendes det elektroniske Salto-låsesystem. Det gælder både ved indgangen til lejligheden, hoveddørene, depotrum og cykelrum.

Du får udleveret fire nøglebrikker ved indflytning, og disse nøglebrikker virker til alle nødvendige døre.

Skulle du ved et uheld låse dig ude, så kan du møde op hos os og købe en ny nøglebrik. Er det uden for almindelig åbningstid kan du ringe til tlf. 34 35 40, hvor der er viderestilling til GFS. Du skal selv betale ca. 500 kr. for en oplåsning

Børnesikringsbeslag

Der er monteret sikkerhedsbeslag på alle vinduer og altandøre for at sikre dine børn. Skulle der mangle beslag i din bolig kan du kontakte administrator.

Opslagstavler

Illuut A/S har opsat opslagstavler i alle opgange. Disse bruges til meddelelser fra administrator og Illuut A/S.

Elevator

Der er elevator i nogle af Illuut A/S’s bygninger. Eventuelle fejl ved elevatorerne skal straks anmeldes til tlf. 34 35 40.

El-biler

Der er opsat ladestationer ved særlige p-pladser, hvor beboere med el-biler kan lade bilerne op. I første omgang bliver disse p-pladser placeret ved Tuapannguit 7, Igimaq-området og Suloraq 15.

TV

Illuut A/S har sørget for, at det er muligt at modtage tv-signal i alle boliger, og det er op til dig og din udbyder at sætte eventuel box eller andet nødvendigt udstyr op.

Overtagelse af personalebolig som almindelig udlejningsbolig

Siden 1. august 2017 har det været muligt at overtage sin personalebolig som almindelig udlejningsbolig. Det kræver, at man har boet i sin personalebolig de seneste 5 år.

Hvis du/I har boet i lejeboligen de sidste 5 år som personalebolig, og ønsker at overtage denne som almindelig lejebolig, kan du kontakte Illuut A/S’s administrator for overtagelse af boligen som almindelig udlejningsbolig.

Du skal dog være opmærksom på, at der skal betales 2 måneders husleje til ekstra depositum.